Selecteer een pagina

Overweeg je een gevelrenovatie voor je woning of bedrijfsgebouw, maar ben je nog alle voordelen aan het afwegen? Wij helpen je graag een handje. Bij Interbrickx zijn we dan ook overtuigd dat de voordelen van een gevelrenovatie groot zijn.

Gezond en vochtvrij

Eerst en vooral is een gevelrenovatie belangrijk om een gezonde leefomgeving te creëren voor jou, je gezin of eventueel je werknemers. Vochtproblemen kunnen namelijk heel wat gezondheidsperikelen met zich meebrengen. Bovendien worden de weersomstandigheden in België steeds extremer, met regen, wind en hagel. Een uitdaging voor ons als mens, maar ook voor je gevel. Door je gevel in topconditie te houden, vermijd je echter mogelijke vochtproblemen. Een waterdicht geveloppervlak is dus enorm belangrijk.

Uitstraling van je gebouw

Toch zijn er niet alleen gezondheidsredenen in het spel. Ook voor de uitstraling van je woning of bedrijfsgebouw is een tijdige gevelrenovatie cruciaal. Het is niet aantrekkelijk om thuis te komen bij een vuile of verouderde gevel, net zoals het niet motiverend werkt voor werknemers. Laat staan dat het een goede indruk nalaat op potentiële klanten.

Voor welk gebouw je de gevelrenovatie ook overweegt, sowieso is het fijner om uit te pakken met een piekfijne gevel. Bovendien biedt een gevelrenovatie je ook de kans om uit te pakken met een compleet nieuwe look. Een nieuw kleurtje voor de gevel van je woning of bedrijf? Geen probleem!  Zo koppel je het nuttige helemaal aan het aangename.

Overtuigd door de voordelen van een gevelrenovatie? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.
Wij zorgen graag voor je gevelrenovatie in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen.